Image
Image
WERKEN BIJ VONDER

Vonder werkt met de top, zowel wat betreft vormgevers en ontwerpers, als met vakmensen die de interieurs vervaardigen, afwerken en plaatsen. Als één van de weinige bedrijven beheersen we het hele proces van ontwerp, advies, bouw en plaatsing van het product. We voorzien in een optimaal kennisniveau op elk werkgebied. Neem een kijkje in onze werkplaats, vol ambacht, ‘state of the art’ techniek en maak kennis met ons gepassioneerd team.


 

Image
VACATURES BIJ VONDER

Vonder breidt haar capaciteit uit! Wij zoeken enthousiaste meubelmakers, spuiters en monteurs met een passie voor meubelmaken. Vind je het leuk om te werken met mooie houtsoorten, in een meubelmakerij waar alles draait om uitmuntend vakmanschap? Dan vind je bij Vonder unieke uitdagingen. Vonder vindt het ook leuk om mensen op te leiden en zich te laten ontwikkelen in hun vak.


 

Image
STAGES BIJ VONDER

Vonder is voor meerdere opleidingen een 'Erkend Leerbedrijf'. Wij vinden het leuk om mensen op te leiden en zich te laten ontwikkelen. Enthousiasme voor het vak is daarbij leidend. Gemiddeld werken we met 3 of 4 stagiaires in de werkplaats, bij de werkvoorbereiding en de administratie. Je kunt instromen vanuit verschillende opleidingen. Voor de werkplaats en spuiterij kan dit bijvoorbeeld de BBL, BOL of het Leerwerktraject zijn. Voor werkvoorbereiding zijn dat technische bedrijfskunde, bouwtechniek of werkvoorbereiding niveau 4. Studenten van de opleiding meubelmaken kunnen hier ook terecht voor hun meester- of eind-werkstuk.

 

EEN IMPRESSIE
Image
Image
Image
VW-werken-R
Image
VW-werken-VRVR