Image
Presentatie en werkplaats


Vonderweg 23
7468 DC Enter
+31547381818
info@vonder.nl

openingstijden:
ma t/m vr 9- 17.00
advies op afspraak

Route naar Vonder

Stuur een bericht aan Vonder voor het stellen van een vraag, het maken van een afspraak of het opvragen van advies en informatie.

Image
Image
persoonlijk advies

Zodra je spreekt over een interieur dat geheel op maat gemaakt wordt, is er een maximale vrijheid in creativiteit. Materialen en kleuren kunnen worden afgestemd op de architectuur of op kunstwerken en meubelstukken. Het onderscheid ligt in de persoonlijke aandacht en het wederzijds vertrouwen. Wat zich vertaalt in het ontwerp; de verhoudingen, het consequent doorvoeren van detailleringen, het voelen van sfeer en keuze van de materialen. In het vak van exclusieve interieurbouw vormt dit de basis voor het onderlinge gesprek met de klant.

HOE GAAN WE TE WERK?

Na het eerste contact nodigen we de klant graag uit voor een kennismaking in de showroom te Enter. In deze inspiratievolle omgeving wordt een indruk geboden van sfeer en kwaliteit. Er zijn talloze voorbeelden te bekijken van houtsoorten en afwerkingen. We bespreken graag de mogelijkheden. Ter plekke kan er een schets gemaakt worden van de bestaande en de gewenste situatie. Op basis van meegebrachte tekeningen en plattegronden kan veelal een geschatte prijs meegegeven worden.

LUXE INTERIEURBOUW

In de modern geoutilleerde meubelmakerij gaan traditioneel vakwerk en technische innovatie hand in hand. Architecten en ontwerpers vinden een partner om ook complexe projecten perfect uit te voeren. Zo kan er snel gewerkt worden voor grootschalige architectuur projecten, terwijl de houtverbindingen en de afwerking van het hout op ambachtelijke wijze geschieden. Vonder kan meedenken vanaf het begin, als sparring-partner in de vormgeving met een uitgebreide kennis van techniek en afwerking. Ook verzorgen we de technische tekeningen. De meubelmakers bouwen een proef montage van het eindproduct in de fabriek en dragen daarmee zorg voor een snelle plaatsing door de Vonder monteurs op locatie.