Image
Image
TIJDLOZE INTERIEURS VAN TOPKWALITEIT

"In onze meubelmakerij maken we met ambachtelijk vakmanschap tijdloze interieurs op maat. We zijn ook vormgevers die met de klant meedenken. Architecten en ontwerpers vinden een partner om complexe projecten over de hele wereld perfect uit te voeren. We onderscheiden ons door uitgebreide kennis van techniek en afwerking. Waar ik op let zijn verhoudingen, de sfeer, het detail, dat alles klopt. Zo ontstaan ruimtes met rust en schoonheid, op een natuurlijke manier passend in de architectuur en omgeving."

Peter Kerkhof,  handtekening

Vonder werkt met de top, zowel voor wat betreft vormgevers en ontwerpers, als ook met vakmensen die de interieurs vervaardigen, afwerken en plaatsen. Als één van de weinige bedrijven beheersen we het hele proces van ontwerp, advies, bouw en plaatsing van het product. We voorzien in een optimaal kennisniveau op elk werkgebied. Neem een kijkje in onze werkplaats, vol ambacht, ‘state of the art’ techniek en een gepassioneerd team.

DE COLLECTIES

Vonder onderscheidt zich door het voeren van haar eigen collecties. Hieronder een overzicht.

Het klassieke landhuis.

Het klassieke interieur teruggebracht tot haar pure vorm.

De balans tussen geborgenheid en functionaliteit.

Vrijstaande keuken op pootjes.

Thuiskomen in een sfeer van ingetogen luxe.

Robuuste bouw met uitzonderlijke materialen.

Ruimte voor verbeelding.

Het vierkant als basis.

PROJECTEN VAN VONDER

De basis van een goed ontwerp, is weten voor wie je het maakt. Een kast van Vonder, een keuken, zelfs een complete hotelinrichting, zijn het resultaat van communiceren en creëren, van het grote geheel en het kleine detail. Projecten pakken we aan met plezier en persoonlijke aandacht, inventiviteit en alle vakkennis die in de loop der jaren is opgedaan. 
Bekijk alle projecten >

Image
VW Vonderboek
BOEK OVER VONDER

Na 40 jaar ervaring is het werk van Vonder gevat in het boek 'Handmade Tailor-made', waarin een beeld wordt gegeven van ambachtelijk vakwerk, uitgevoerde projecten en bovenal samenwerking. Met projecten van FG stijl, Erjan Borren & Alice Tazelaar, Hans Olthaar, Marcel Wolterinck, Kate Hume & Frans van der Heijden, Erwin Kleinsman en Piet Hein Eek.

PRODUCTEN OP MAAT

Unieke meubelstukken, met liefde voor het ambacht gemaakt in de eigen meubelmakerij te Enter.

Image
DE NAUTILUS

Het logo van Vonder is de nautilusschelp, omdat het vol prachtige symboliek zit. Je kunt deze schelp als een van de eerste interieurs ooit beschouwen, een natuurlijke behuizing met perfecte verhoudingen. Deze gulden snede wordt in de architectuur en decoratieve kunst al eeuwenlang toegepast.

SAMENWERKING

In samenwerking met inspirerende ontwerpers worden door Vonder nieuwe concepten ontwikkeld.

Image
de filosofie van Vonder

Het huis aan het water verbeeldt de bedrijfsfilosofie van Vonder. Een huis dat past in haar omgeving. Het beleeft en doorstaat de elementen, biedt vrijheid en geborgenheid. De bewoners voelen zich er thuis en ervaren de harmonie tussen binnen en buiten.

Image
de Giorno garderobe in wenge met gebronsde details, Vonder door Wolterinck
Nieuwe Giorno Collectie te zien

De Giorno Collectie is een ontwerp van Wolterinck voor Vonder en laat de balans zien tussen geborgenheid, schoonheid en functionaliteit. In de showroom te Enter wordt de dressing gepresenteerd in twee speciaal door Wolterinck ontworpen ruimtes, waarbij de stijl en mogelijkheden van de collectie prachtig tot hun recht komen.

Image
Wij leiden vakmensen op

Vonder werkt aan uitbreiding van haar capaciteit. Leerlingen meubelmaker, lakspuiter of monteur voorzien wij graag van een leerwerkplek of stageplek. Je wordt optimaal begeleid en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een creatieve omgeving. Werken bij Vonder betekent deel zijn van een enthousiast team, werken met de beste materialen en geavanceerde technieken en bovenal, jezelf uitdagen in vakmanschap.