Image
Image
TEAM VONDER

Vonder werkt met de top, zowel voor wat betreft vormgevers en ontwerpers, als ook met vakmensen die de interieurs vervaardigen, afwerken en plaatsen. Als één van de weinige bedrijven beheersen we het hele proces van ontwerp, advies, bouw en plaatsing van het product. We voorzien in een optimaal kennisniveau op elk werkgebied. Naast de meubelmakers, spuiters en monteurs, legt het team van collega's zich toe op het geven van advies, het maken van de ontwerpen, de werkvoorbereiding, planning en uitvoering.


 

Image
VACATURES BIJ VONDER

Vonder werkt aan uitbreiding van haar capaciteit. Maak je graag mooie producten van hoogwaardige houtsoorten, in een omgeving waar alles draait om uitstekend vakwerk? Dan biedt Vonder je een bijzondere uitdaging. Wij zoeken enthousiaste collega meubelmakers, spuiters en monteurs met gevoel voor het vak. Bij voorkeur met een afgeronde opleiding, maar ook leerlingen zijn van harte welkom!


 

Image
Stages bij Vonder

Vonder vindt het leuk om mensen op te leiden en zich te laten ontwikkelen in hun vakgebied. Enthousiasme voor het vak is daarin leidend. Gemiddeld werken we met 3 of 4 stagiair(e)s in de werkplaats, werkvoorbereiding en administratie. Vanuit verschillende opleidingsplekken kun je instromen. Voor de werkplaats en spuiterij zijn dat bijvoorbeeld de BBL, BOL of het Leerwerktraject. Voor de werkvoorbereiding zijn dat technische bedrijfskunde, bouwkunde of niveau 4 werkvoorbereider.
De leerlingen in de meubelmakerij kunnen voor hun afstuderen ook hier hun examenwerkstuk maken. Vonder is voor meerdere opleidingen 'Erkend Leerbedrijf'.

 

EEN IMPRESSIE
Image
Image